Ma 2024. július 21., vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Intézményünkről bővebben

 

Az Írnok-Team Oktató Bt. (4400 Nyíregyháza, Báthory utca 22.) 2003. augusztus 6-tól Akkreditált Felnőttképzési Intézmény. 1994 óta szervez az Országos képzési jegyzékben szereplő ügyviteli és informatikai szakképzéseket és ezekhez kapcsolódó tanfolyamokat.

Végzett diákjaink száma meghaladja az 1200 főt, közülük több mint 700-an szereztek OKJ s szakképesítést.

Az iskola családias környezetben található. Két számítógépes termünk modern oktatástechnológiai eszközökkel felszerelt, melyekben Pentium IV-es gépeken oktatjuk a legkorszerűbb felhasználói programokat. Mindkét teremben van Internetes hozzáférés.


A tanári kar szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógusokból áll. A tantestületnek van egy állandó magja (4-5 fő), akik évek óta együtt dolgoznak, és garantálják az oktatás minőségét. Az óraadók alkalmazkodnak a tantestület magas értékrendjéhez, ugyanakkor új ötletekkel gazdagítják a közösséget. Szakképzéseinkhez jegyzeteket, feladatgyűjteményeket szerkesztettünk, melyek nagymértékben segítik az oktatás hatékonyságát.

Ügyviteli képzéseinken 1998 óta a nyelvoktatásban partnerünk az ILS Nyelviskola, Kiss Tibor igazgató vezetésével. A két intézmény összeforrt szakmai és partneri együttműködése révén a nyelvet tanuló ügyvitelis hallgatók – évek óta – 90-100%-ban sikeres nyelvvizsgát tesznek.

Arra törekszünk, hogy a képzéseken résztvevők igényeit mind teljesebb mértékben kielégítsük. Az órákon folyamatosan figyelemmel kísérjük hallgatóink munkáját, a modulzáró és elővizsga rendszer nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a hallgatók sikeres szakmai záróvizsgát tegyenek. Saját készítésű jegyzeteink, feladatgyűjteményeink segítik a gyakorlatorientált oktatást.

Az ügyviteli szakképzéseken tanirodai gyakorlatot, az intenzív ügyviteli szakképzéseken szakmai gyakorlatot is tartunk, ahol összetett, életszerű feladatokat oldanak meg a titkárjelöltek az irodai eszközök használatával. Telefonálnak, szkennelnek, kezelik a diktafont, iktatnak, leveleket küldenek Interneten és faxon, számítógépes dokumentumokat szerkesztenek, fénymásolnak, kommunikációs és szituációs feladatokat oldanak meg.

Vizsga-garanciát adunk azoknak a hallgatóknak, akik a képzési szerződésben előírt modulzáró vizsgákat és elővizsgát legalább közepes szinten teljesítették. Egy sikertelen szakmai záróvizsga esetén biztosítjuk a díjmentes pótvizsgát.

Valljuk, hogy cégünknek nemcsak anyagi, hanem erkölcsi tőkére is szüksége van, amely minőségi munkánk eredményéből és hallgatóink, partnereink megelégedettségéből gyarapszik. Az intézményben a magas színvonalú szakmai és pedagógiai munka eredményességét igazolják az országos szakmai versenyeken elért dobogós helyezések.

OKJ-s tanfolyamaink egy részét a Megyei Munkaügyi Központ finanszírozza. Megalakulásunk óta több felkérést kaptunk a Központtól OKJ-s ügyviteli és informatikai szakképzésekre (gépíró, szövegszerkesztő, gépíró és gyorsíró, ügyintéző titkár, számítógép-kezelő (-használó), számítástechnikai szoftver-üzemeltető). Hallgatóink a vizsgákon magas színvonalú teljesítményt nyújtottak. De indítunk pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést is.

Az oktatás színvonalának köszönhetően tanítványaink rendszeresen részt vesznek az országos szakmai versenyeken, ahol szövegszerkesztésből 1999, 2000., 2001. és 2002. évben első helyezést értek el.

Képzési tevékenységünk mellett az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk a képzésekben résztvevőknek:

  • Előzetes tudásszintfelmérés
  • Ingyenes gyakorlási lehetőség
  • Versenyekre felkészítés
  • Elhelyezkedési tanácsadás

 

Iskolánk tagja a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének és az azon belül működő Számítástechnikai és Informatikai Képzők Tagozatának. Szervezésükben rendszeresen részt veszünk országos szakmai konferenciákon.

Iskolánk több száz titkárnőt bocsátott már útjára. Ismerjük problémáikat, tartjuk a kapcsolatot végzett hallgatóinkkal. Szívügyünknek tekintjük a titkárnők sorsának alakulását, ezért iskolánk tanára, Földesi Jánosné szervezésével 2001. június 9-én megalakult a Magyar Titkárnők Országos Egyesületének Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Csoportja.